Dell Windows 7 Nasıl Kurulur?

Windows Nasıl Kurulur? Format nasıl atılır?

Windows çok kullanılan bir işletim sistemidir. İşletim sistemlerinin çoğu birbirine benzer. Kurulumu karışık ara yüzlerle kullanıcıyı karşılamaktadır. Ancak eğer yönergeleri doğru bir şekilde izlerseniz kurulumu gerçekleştirmeniz zor olmayacaktır.

Windows kurulumu için bilgisayarınıza Windows CD’si takmanız gerekecektir. Bilgisayarın CD’sinden boot alabilecek şekilde Dell Windows 7 Nasıl Kurulumuayarlamalar yapmanız gerekecektir.

Dili seçerek “şimdi yükle” butonuna tıklamanız gerekecektir. Hangi işletim sistemini kuracağınız konusunda karar vermeniz beklenecektir. Sözleşmeyi kabul etmeniz gerekmektedir. Özel ve gelişmiş kısımda hard diskinizi görebilirsiniz. Daha sonra disk bölümlendirme işlemini yapabilirsiniz.

Bazı kişiler diski bölmekte bazıları ise bölmeden çalışmaktadır. Bu bölümü tamamladıktan sonra Windows kurulumu işlemine başlayabilirsiniz. Genellikle 25-30 dakika sürecek olan bu işlemin sonunda kurulumun tamamlandığını göreceksiniz.

Windows kurulumu konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız teknik servisimize ulaşabilirsiniz. Size kurulum işlemi konusunda yardımcı olmak bizim işimizdir.

Son derece profesyonel bir kadro ile çalışan teknik servisimiz oldukça sağlıklı bir şekilde Windows kurulumunu gerçekleştirecek ve size bilgisayarınızı teslim edecektir.