Dell Laptop Fan temizliği

Dell laptop ve Bilgisayar Fan temizligi nasıl yapılır?

Dell laptop Fan temizliğini yapmak çok dikkat, hassasiyet ve özen gerektirir. Mümkün olduğunca evde tek başına yapılmaması gereken bu temizlik servisimize gelerek bilen kişilere bırakılmalıdır.

Dell Laptop Fan temizliği?Burada yine de bir Dell Laptop fan temizliği nasıl yapılır?, neler kullanılır bundan bahsedeceğiz. İlk adım olarak Laptopun ön tarafındaki klavye çıkarılmalıdır. Klavyeyi söküp bilgisayarımızın içine ulaştıktan sonra soğuk ayarda bir saç kurutma makinesi yardımıyla ya da üfleyen herhangi bir şey ile fan temizliği sağlanabilir.

Dell Laptop fanı genelde daha rahat hava alabilmesi için bilgisayarın yan tarafında yer alır. Dizüstü bilgisayarın diğer donanımları oldukça hassas olduğundan onlara özellikle dokunmadan ve çok hassas davranarak bu temizliği gerçekleştirmeliyiz.

Ankara Dell Laptop Servisiİç temizlik yaparken bez kullanılmamalıdır. Ayrıca bilgisayarın kapalı olmasına şarja takılı olmaması ve pilinin takılı olmamasına dikkat edilmelidir. Bir aksilik çıkması halinde servisimizden yardım alarak düzeltmeleri güvenli ellere bırakmak gerekir.

Hem daha güzel bir şekilde temizlenen dizüstü bilgisayar hem de herhangi parçasında herhangi bir sıkıntı görülmeden elinize sapasağlam ulaşır.

Dell Fan temizleme nasıl yapılır?
Dell fan değişimi nasıl yapılır?
Dell fan nasıl takılır?